Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słówka, strony, powiedzonka.

FoxRox

Czy to cię denerwuje?  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wkurzaj? cie teksty typu: "twoja stara" "jeste? ..." "wygl?dasz jak"

• Tak.
      26
    • Nie.
      3
    • Troche.
      7
    • U?ywam ich.
      4
    • Nie zwracam na to uwagi.
      7
  2. 2. Czy lubisz/odwiedzasz strony typu "komixxy.pl"?

• Tak.
      14
    • Nie.
      5
    • Troche/Czasami.
      17
    • Nie lubie ich.
      7
    • Gdy znajdzie si? co? fajnego to tak
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczę na szczere odpowiedzi :)

Osobiście mam już dość takich rzeczy, chodzenia po szkole i obelg do mnie "wyglądasz i mówisz jak Justin Bieber" "ciota" ( zazwyczaj bezpodstawnie, w celu obegli... ) " Masz m... ( wiecie o co chodzi... )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

1. Używam ich, ale z zajebistymi końcówkami i tylko przy znajomych, dlatego że oni wiedzą, że to tylko i wyłącznie dla beki a nie żeby komuś pocisnąć :O

2. Taa, ale tylko Mistrzów, bo demoty jakieś chujowe a komixxy sie znudziły :]

Opublikowano

"Twoja stara" to każdy wie, że za to w łepek można dostać więc się nie używa, przynajmniej u mnie.

Co do reszty to nie przeszkadza.

Opublikowano

1.Nie wiem jak można obrażać swoich rodziców.

2. Lubie odwiedzać demotywatory można się pośmiać zarąbista stronka;D

Opublikowano

Mnie osobiście irytuje to co się dzieje i non stop słyszeć " o ku**a " powoli mi to zostaje a mam dopiero 12 lat... więc co to ma być? to co sie ostatnio dzieje to jakaś paranoja, ja używam neostrady i do mnie neokid mówią ... ja naprawde nie wiem co sie dzieje, ale, trzeba żyć dalej ;) ja osobiście 3 lata w takim bagnie żyje więc póki nie co naprawdę nie ma co się zasmucać ale, chętnie poznam waszą opinie na ten temat jak już mówiłem

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Takie pokolenie , ja np wole siedzieć w domu i popijać herbate zamiast włóczyć się na dworze i palić papieroski ;)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

1. Nie używam takich textów bo nie wiem jak można obrażać swoich rodziców. U mnie też tak jest że za taki text ma się po ryju.

2. Komixxy to już syf. Jest tam jeszcze parę normalnych osób które robią świetne komixy a reszta to dno.

Opublikowano

1.Denerwuje mnie to nieziemsko,wyzywanie czyjejś rodziny to najgorsze z możliwych wyzwisk,bo nie obraża osoby z którą się kłócimy tylko osobę która nie ma w tym udziału...

2.Czasem z nudów wchodzę.

Boję się co będzie za kilkanaście lat gdy pokolenie 12/13 latków dorośnie,wolę nie myśleć o tym.

Denerwuje mnie też w moim pokoleniu zbiorowość i w większości brak akceptacji dla osób o innych poglądach itp.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano
Czy wkurzają cie teksty typu: "twoja stara" "jesteś ..." "wyglądasz jak"

To tak, nienawidzę po prostu jak ktoś mówi ( Twoja/ój stara/y , moja/ój stara/y , matka, ojciec ) mnie to drażni jak tak ktoś mówi, w końcu nosiła Cię pod sercem 9 miesięcy a Ty teraz masz do niej taki szacunek ? ...

Teksty ' wyglądasz jak... " można iść z tym w żarty, zależy kto jakie ma samopoczucie ..

Czy lubisz/odwiedzasz strony typu "komixxy.pl"?

Czasem wchodzę

Nie wiem czy to pierwsze Twoje pytanie ma coś do drugiego , ale niech bd ;P

Opublikowano

1. Nie używam tych słów i mnie wkurzają

2. Czasami wejde jak mam zły humor ;D

Opublikowano

@up

1. Po prostu to są klasyki i nie należy o nich zapominać

o rodzicach tak mówić ? KLASYKI ? " stary , stara " ? omg...

Opublikowano

1. Wkurwia mnie to nawet jeżeli ktoś nie mówi o moich rodzicach, do starszych tych którzy przyczynili się do naszego istnienia trzeba mieć szacunek!

2. Codziennie, przez to że już wszystko mnie nudzi i dołuje...

Opublikowano

Twoja stara wychodzi w nocy na dach i tańczy z gwiazdami. Kiedyś dobra beka była z tych "grypsów" chociaż to było śmieszne jak byłem w 6 klasie czyli 5 lat temu heh. Ale w sumie w Łomży zawsze wszystko jest wcześniej, nawet frugo było już z 2 lata temu :P A może to po prostu te stare cały czas były jeszcze... Tak czy inaczej możecie sie jeszcze z tego śmiać.

Zaznaczyłem wszystko bo nawet nie czytałem odpowiedzi :/

Opublikowano

Takie pokolenie , ja np wole siedzieć w domu i popijać herbate zamiast włóczyć się na dworze i palić papieroski ;)

To jest nas dwóch ziom, <zółwik> :)

Opublikowano

1.Tak-nie lubie tych tekstow bo sa idiotyczne(nawet w zartach).

2.Czasami-na demoty juz nie wchodze bo tam nie ma nic ciekawego.Polecam stronke duzo lepsza wdg mnie(moze troche wulgarna) a mianowicie wiocha.pl->naprawde totalna wiocha xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...